Τρόποι αποστολής

Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες μέρες μεταξύ 10:00 π.μ.– 3:00 μ.μ.

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται 1-7 ημέρες.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρείες courier (Γενική ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα ή μεταφορική εταιρεία αν το βάρος είναι μεγάλο). Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από μεταφορική εταιρεία, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση.

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

α) Από την έδρα μας.
β) Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Χρόνος παράδοσης από 24 μέχρι 72 ώρες, ανάλογα τον τελικό προορισμό.
γ) Με μεταφορικές εταιρείες. Χρόνος παράδοσης από 24 μέχρι 72 ώρες, ανάλογα τον τελικό προορισμό.
δ) Με άλλο τρόπο επιλογής σας.
Η tiposeto.eu δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά των προϊόντων. Τα προϊόντα παραδίδονται από την έδρα μας σε άριστη κατάσταση και συσκευασία και ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή τους.

Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να τροποποιηθεί αν υπάρξει καθυστέρηση από την πλευράς του πελάτη ή των προμηθευτών ή έκτακτο τεχνικό πρόβλημα ή άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας (π.χ. ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.)

Σε περιπτώσειςαπομακρυσμένης περιοχήςπρωινή παράδοση ή παράδοση Σαββάτου, την διαφορά επιβαρύνεται ο πελάτης.

Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή sms.

Έξοδα αποστολής:

α. Για παραγγελίες εσωτερικού:
Για τις παραγγελίες υπάρχει χρέωση αποστολής -στον πελάτη- ανάλογα με την μεταφορική εταιρεία.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ (αφορά μόνο την Ελλάδα).

 Κόστος αποστολής 8 ευρώ, βάρος συσκευασίας για courier μέχρι 2 κιλά, βάρος συσκευασίας για μεταφορικές μέχρι 24 κιλά.
 Κόστος αντικαταβολής με courier 2 ευρώ (ισχύει για παραγγελία έως 100 ευρώ)

β. Για παραγγελίες εξωτερικού (και Κύπρου): Γίνεται χρέωση του συνόλου των εξόδων αποστολής, τα οποία υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο των προϊόντων και τη χώρα προορισμού κατά περίπτωση και ενημερώνεστε σχετικά.

Διευκρινήσεις

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, (συνήθως αναγράφεται ο χρόνος παράδοσης) τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

Για να ακυρωθεί μια παραγγελία θα πρέπει να ενημερώσετε το κατάστημά μας εντός της ημέρας  τηλεφωνικά στο +30 2495042913  είτε μέσω FAX στο +30 2495042919 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείουενώ ο πελάτης οφείλει να καλύψει πλήρως όλες τις δαπάνες μέχρι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως, προμήθεια πρώτων υλών, διαχείριση παραγγελίας (ποιοτικός έλεγχος, διορθώσεις αρχείων και κειμένων, άσκοπες επικοινωνίες κλπ). Μεταφορικά έξοδα και άλλες δαπάνες προς τρίτους δεν επιστρέφονται.